torsdag 20. januar 2011

Kylling med ost og spekeskinke

Dagen middagstips fra oss to i Siddisland.

Sett på steikeovnen på 200 grader.
Steik kyllingfilet på panna. Ha på litt salt og pepper til slutt.
Del kyllingfileten opp i tre store bitar.
Skjær lange skiver med kvitost. Rull kvitost rundt biten med kyllingfilet.
Rull spekeskinke (eller litt forhånsteikt bacon) rundt osten og kyllingen.
Steik bitene litt på steikepanna så osten smeltar og skinka blir "limt" på kylingen.

Ha bitane oppi ei ildfast form, hell over ein fløyteboks.
Steik i ovnen til det bobblar godt av fløyten( ca 10-13 min).


Server med brød, salat med maaaaaaaase deilige røde tomater, rødløk, fetaost og oliven,  ris eller kokte poteter.

Ein hit for ganen spør du oss;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ingeborg! Seriøst det var helt digg. Veldig gode smaker. Dette ble en favoritt hos oss! Endelig imponerte jeg svigermor (som ellers er ganske kresen i matveien;) Thanks! Tone

Anne Severine sa...

Dette var eit sjuuukt godt! Beste gebursdagsmiddagen eg har ete på mange år:)